4000 LIKES si Povestea Complete Escape Room continua!

4000 LIKES! Povestea Complete Escape Room Bucuresti continua! Tocmai am atins pragul de 4000 LIKES pe pagina noastra de Facebook www.facebook.com/CompleteEscape si numarul tot continua sa creasca!

Noi Complete Escape Room Bucuresti va multumim ca ne-ati ajutat sa atingem acest prag de 4000 LIKES. Apreciem suportul vostru si va multumim pentru ca sunteti prietenii nostrii.

4000 LIKES

4000 LIKES si Povestea Complete Escape Room Bucuresti continua! Zambetele si distractia voastra ne motiveaza sa lucram mai tare si mai mult. Cum am scris si in Statistica camerelor Escape Room Bucuresti, am vrea sa stiti ca lucram intens la upgradarea camerelor deje existente, pentru ca voi, impatimitii de evadari, sa beneficiati de cele mai variate si unice tematici, iar indiciile/puzzle-urile sa va surprinda si sa contribuie la sporirea placererii evadarii, iar senzatiile traite de voi sa fie la cote maxime.

De asemenea va promitem o noua camera! Va fi ceva de proportii, ceva care va intrece orice asteptare! Stati cu ochii pe site-ul nostru. In curand va vom dezvalui secretul!

4000 LIKES

Vom continua sa mentinem cele mai mici preturi de pe piata pentru elevi si studenti, iar pentru ceilalti vom spori numarul ofertelor astfel incat sa benificiati de preturi foarte mici. Inainte de a face o rezervare, va rugam verificati pagina noastra de Facebook, deoarece ofertele vor fi publicate doar acolo.

 

Acest indicator de 4000 LIKES ne arata ca suntem pe drumul cel bun si ca ceea ce facem, facem bine. Suntem multumiti si impliniti cand vedem ca munca si ideile noastre va aduc zambete si distractie, ne place acest sentiment si luptam pentru a-l pastra.

 

 

Va multumim!

Complete Escape Team

 

PS: Daca nu ne-ati vizitat pana acum, nu mai stati pe ganduri! Veniti si profitati de cea mai tare experienta “escape the room”. De asemenea pentru mai multe detalii despre jocurile “escape the room” va asteptam pe site-ul nostru si pe Blog.

Cititi si: Andreea Esca – O joacă de oameni mari: Escape Rooms

 

 

Comments

comments

Leave a Reply