5000 LIKE-uri pentru Complete Escape Room Bucuresti!

5000 LIKE-uri pentru Complete Escape Room Bucuresti! Wow! Tocmai am atins pragul de 5000 LIKES pe pagina noastre de Facebook si numarul tot continua sa creasca!

Noi, Complete Escape Team, va multumim, va multumim, … , va multumim, …. , va multumim! …de vreo 5000 de ori!

5000 LIKE-uri

Trebuie sa recunoastem faptul ca nu ne-am asteptat ca atatia oameni sa aprecieze munca si ideile noastre. 5000 LIKE-uri pentru Complete Escape Room Bucuresti inseamna 5000 de oameni, iar asta ar umple ochi Sala Palatului si tot ar ramane 1000 de oameni pe afara. Faptul ca voi ati hotarat la un moment dat sa apasati pe butonul de like ne spune ca, aici la noi, ati gasit cel putin un gand care sa merite aprecierea voastra.

Poate ca uneori nu ati fost de acord cu totul, dar uneori tocmai aceasta idee cu care nu ati fost de acord, a insemnat mult pentru noi si ne-a ajutat sa intelegem dorinetele si asteptarile voastre si ne-a dus pe drumul cel bun, iar cele 5000 LIKE-uri sunt un indicator real pentru aceasta.

 

Lumea noastra “escape room” se schimba odata cu voi, odata cu ideile si necesitatile voastre.

Asa cum v-am obisnuit vom continua sa mentinem cele mai mici preturi de pe piata, si totodata sa sprijinim elevii si studentii oferindu-le discounturi. De asemenea vom sporii numarul ofertelor astfel incat sa benificiati de preturi si mai mici. Inainte de a face o rezervare, va rugam verificati pagina noastra de Facebook, deoarece ofertele vor fi publicate doar acolo.

 

Oricat de variati am fi, in orice colt de lume am trai, de la mame si tati la fii si fiice, suntem mai asemanatori decat credem, toti vrem sa ne distram si sa zambim, iar Complete Escape Room Bucuresti este locul ideal pentru acest lucru.

 

5000 de oameni diferiti, 5000 de oameni asemanatori, 5000 LIKE-uri!

 

Va multumim din suflet!

Complete Escape Team

 

 

PS: Daca nu ne-ati vizitat inca, acum este momentul sa va distrati! Daca sunteti cu prietenii prin zona Unirii, profitati de ocazie si alegeti sa evadati la Complete Escape Room.

Fiti la curent cu ofertele si discounturile noastre urmarind pagina noastra de Facebook. De asemenea pentru mai multe detalii despre jocurile “escape the room” va asteptam pe site-ul nostru si pe Blog.

 

Cititi si: Petreceri si aniversari copii la Complete Escape Room Bucuresti

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply