6000 LIKE-uri si Povestea Complete Escape Room continua

6000 LIKE-uri si Povestea Complete Escape Room continua!

Nu ne-am gandit niciodata la numarul de like-uri, nu ne-am gandit niciodata la topuri, ci ne-am gandit intotdeauna la ce transmitem! Astfel ca munca noastra nu a fost in zadar, iar zambetele si distractia voastra au provocat acest lucru minunat – 6000 LIKE-uri pe pagina noastra de Facebook.

6000 like-uri

Dorinta de a fi apreciati ne-a facut pe noi – Complete Escape Room Bucuresti. – sa fim aproape de voi, sa va intelegem nevoile si sa fim cel mai important furnizor al vostru de distractie “escape the room”.

 

Echipa Complete Escape Room va multumeste din suflet pentru cele 6000 LIKE-uri. Poate ca unii dintre voi inca nu ne stiti, sau ne-ati cunoscut, dar ne-ati prins intr-o pasa mai putin buna. Sa stiti ca suntem oameni cat se poate de normali, imperfecti, avem trairi si stari si cel mai important iubim ceea ce facem si iubim oamenii.

Drept urmare, pe noi nu like-urile ne fac fericiti, ci oamenii – oamenii aceeia care nu-si sufoca trairile, oamenii deschisi, care nu se sperie, care nu se feresc sa discute despre problemele lor, oamenii care nu ezita sa ne arate zilnic cat de importanta este DISTRACTIA, distractia “escape the room”!

 

De asemenea ne bucuram atunci cand cineva ne spune in privat, citez : “Multumim, ne-am simtit foarte bine la voi. Vom reveni cu mare drag!” sau cand cineva ne scrie un review “5 stele din inima, meritate cu exelenta! Ambele camere au fost superbe, camere care ne-au captivat si ne-a pus mintea la contributie asa cum trebuie. Cand intrii in The Maze, un fior te cuprinde si intri in povestea camerei, unde de altfel intervine si adrenalina care te face si mai captivat de joc.”

 

Toate aceste cuvinte ne fac sa mergem mai departe, iar un MULTUMESC face cat 10 milioane de like-uri.

 

Oricat de variati am fi, in orice colt de lume am trai, de la mame si tati la fii si fiice, suntem mai asemanatori decat credem, toti vrem sa ne distram si sa zambim, iar Complete Escape Room Bucuresti este locul ideal pentru acest lucru.

6000 de oameni diferiti, 6000 de oameni asemanatori, 6000 LIKE-uri!

 

 

Va multumim din suflet!
Echipa Complete Escape Room

 

PS: Daca nu ne-ati vizitat inca, acum este momentul sa va distrati! Daca sunteti cu prietenii prin zona Unirii, profitati de ocazie si alegeti sa evadati la Complete Escape Room.
Fiti la curent cu ofertele si discounturile noastre urmarind pagina noastra de Facebook.. De asemenea pentru mai multe detalii despre jocurile “escape the room” va asteptam pe site-ul nostru si pe Blog.

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply