The Maze

Upside Down

Povestile noastre si provocarea din fiecare camera sunt cateva dintre cele mai atractive principii ale Complete Escape Room Bucuresti. Stii povestea, stii regulile, dar esti pregatit sa faci fata provocarii? Crezi ca poti evada?

Complete Escape Room Bucuresti este unul dintre cele mai moderne jocuri de evadare, de reala aventura, care a adus totodata un val de aprecieri din partea acelora care au incercat deja misterioasele noastre escape rooms, camere pe care le-am setat astfel incat distractia sa fie maxima! Consideri ca poti face fata jocului nostru si vei gasi cheia care va aduce eliberarea ta din misterioasele noastrea camere escape rooms? Vei lupta pentru eliberare sau te vei lasa invins de inteligenta jocului escape room?

Dovedeste-ti inteligenta! Da dovada de intuitie si rezolva misterele Complete Escape Room Bucuresti! Vino cu gasca ta de prieteni la Complete Escape Room Bucuresti si regaseste-te printre putinii participanti care au gasit cheia de la usa eliberarii. Indiciile din room escape sunt variate, insa doar cu inteligenta si spirit de observatie poti elucida misterul! Munca in echipa este primordiala, comunicare si intelegerea mesajelor sunt esentiale, iar rapiditate in solutionarea mesajelor din escape room te va ajuta sa iesi triumfator! Treci pragul Complete Escape Room Bucuresti si intra in lumea indiciilor, puzzle-urilor, hartilor si ghicitorilor!

Cauti sa iesi din rutina zilnica si sa incerci noi jocuri inteligente? Atunci vino la Complete Escape Room Bucuresti si descopera gustul adevaratei distractii! Esti o persoana ambitioasa si vrei sa iti masori nivelul de inteligenta? Esti iscusit in dezlegarea ghicitorilor si te atrage lumea escape rooms? Te asteapta cele mai mari aventuri in camerele escape rooms din Bucuresti, experiente pe care nu le vei da uitarii! Vei vedea cate abilitati ai si in acelasi timp te vei distra pe cinste in camerele escape din Bucuresti.