Complete Escape Room Unirii – Un loc ideal pentru distractie

Complete Escape Room Unirii – Un loc ideal pentru distractie si voie buna, un loc aproape de Centrul Vechi si de Unirea Shopping Center, un loc aproape de inima ta.

 

Unde iesim azi?

Avand in vedere ca se intampla de multe ori sa ramanem fara inspiratie cand vine vorba de distractie cu prietenii, va propunem un joc “escape the room” fun si antrenant, aproape de Centru Vechi al Capitalei – un joc la Complete Escape Room Unirii.

complete escape room unirii

Centrul Vechi este locul cel mai frecventat din Bucuresti, un loc plin de baruri, cafenele, restaurante si terase. Desi controversat si devenit extrem de aglomerat si kitchos in ultima perioada, Centrul Vechi reprezinta o atractie pentru turisti si de multe ori, facem ce facem si tot aici ne strangem cu prietenii. E ca un mini orasel foarte agitat care ne incarca cu energie si ne binedispune.

Si daca tot mereu ajungem in acest loc care ne e la indemana, de ce sa nu profitam de ocazie si sa mutam distractia la un alt nivel – la Complete Escape Room Unirii. Dupa sau inainte de “berea cu prietenii”, merge si putina distractie, putina aventura in camerele noastre.

complete escape room unirii

Unirea Shopping Center Bucuresti este cel mai frecventat centru commercial din centrul Capitalei. Zilnic peste 40.000 de vizitatori ii trec pragul.

Daca tot venim in acest loc pentru a face shopping, pentru a ne vedea cu prietenii la Mc Donald’s sau KFC, ori pur si simplu pentru ca ne este la indemana, de ce sa nu profitam de ocazia intalnirii cu prietenii, sa imbinam utilul cu placutul si sa alegem sa ne distram la Complete Escape Room Unirii.

complete escape room unirii

Aproape de statia de metrou “Piata Unirii 1”, Complete Escape Room Unirii va ofera jocuri de evadare cat se poate de reale, jocuri pline de suspans si antrenante, jocuri care te vor face sa uiti de stresul cotidian si sa te distrezi pe cinste.

 

Cum ajungi la Complete Escape Room?

Sediul nostru se afla intr-o casa din centrul capitalei, unde distractia si prietenia sunt la ele acasa.

Te asteptam pe Strada Intre Garle, Nr. 7. Cum intri din Splaiul Unirii, pe partea stanga a strazii, vei zari o curte mare / o parcare de autoacare si lipita de aceasta, sediul Complete Escape Room Unirii – Bucuresti, o casa lunga, alba, cu o poarta din fier forjat.

– Daca alegi sa vii cu masina, intotdeauna vei gasi loc de parcare in fata sediului Complete Escape Room Unirii – Bucuresti, iar in cazul in care aceste locuri sunt ocupate, veti gasi suficiente locuri de parcare de o parte si de alta a strazii. Accesul pe Strada Intre Garle se face ori din Splaiul Unirii, ori din Strada Bucur.

– Daca vii cu metroul, cobori la statia Piata Unirii si folosesti iesirea dinspre hotelul Horoscop. De acolo, traversezi Bd-ul Dimitrie Cantemir, mergi 650 metri pe Splaiul Unirii si imediat dupa ce ai trecut de intersectia cu Pasajul Marasesti, faci dreapta pe prima Strada – Str. Intre Garle, unde, la numarul 7, vei gasi sediul Complete Escape Room Unirii – Bucuresti.

 

 

Daca nu ne-ai vizitat inca, acum este momentul sa te distrezi! Daca esti cu prietenii prin zona Unirii, profita de ocazie si alege sa evadezi la Complete Escape Room Unirii. Fii la curent cu ofertele si discounturile noastre urmarind pagina noastra de Facebook. De asemenea pentru mai multe detalii despre jocurile “escape the room” va asteptam pe site-ul nostru si pe Blog.

 

 

Va asteptam cu drag si va dorim evadari placute!

Complete Escape Team

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply