Elevi studenti Escape Room – Distractie la cel mai mic pret

Elevi studenti Escape Room – Distractie la cel mai mic pret – O Campania marca Complete Escape Room Bucuresti care iti garanteaza cel mai mic pret de pe piata la jocurile de tip “Escape the room”.

 

Jocul “ESCAPE THE ROOM” presupune evadarea dintr-o camera cu o anumita tematica, in care tu te transpui in rolul unui personaj si incerci ajutat de echipa/prieteni sa elucidezi misterele si sa rezolvi fiecare puzzle. Ai la timp 60 de minute, totul este alert si antrenant incat nu stii cand trece timpul. Desi pare simplu, in realitate nu este chiar asa. Timpul este foarte pretios iar tu nu trebuie sa irosesti nici o secunda! Acum e momentul sa gandesti, sa cauti indicii, sa descoperi secrete, sa rezolvi puzzle-uri, ai parte de mister, de adrenalina, gasești chei, instrumente, lucruri pe care nu ți le-ai imaginat vreodata si singur sau ajutat de prieteni faci legatura între ele pentru a evada.

Jocurile Escape the Room sunt cea mai placuta modalitate de ati pastra mintea activa si sanatoasa, de ati aduce bucurie in viata si detensiona situatii, de a apropia oamenii si de a te DISTRA!

elevi studenti escape room

 

Ești elev, student, masterand sau doctorand? Atunci ar fi bine sa stii ca aici, la Complete Escape Room Bucuresti vei gasi cele mai mici preturi la jocurile de evadare.  “Elevi studenti Escape Room” iti asigura disctractie la cel mai mic pret de pe piata: 22.5 lei

elevi studenti escape room

Am fost si noi elevi si studenti si stim ca banii primiti de la parinti sunt putini, insa acest lucru nu ne-a oprit sa ne distram si sa petrecem alaturi de prieteni. Si pentru ca am trecut si noi printr-o astfel de perioada foarte frumoasa din viata, venim in intampinarea ta cu cel mai mic pret pentru elevi studenti escape room.

Cu doar 90 de lei/camera (2-4 persoane) sau 135 lei/camera (5-6 persoane) te poti distra in una dintre camerele noastre: The Maze (Labirintul) sau Upside Down.

tarife2

Stim ca ofertele pentru elevi si studenti apar doar in anumite perioade ale anului sau in anumite zile, insa la noi, Complete Escape Room Bucuresti, campania Elevi studenti Escape Room este valabila tot anul. Astfel ca oferim jocuri “escape the room” la cel mai mic pret de pe piata, un pret foarte decent pentru bugetul de multe ori limitat al elevilor si studentilor din Romania.

 

Daca nu ne-ai vizitat pana acum, nu mai sta pe ganduri! Vino si profita de cea mai tare experienta “escape the room” si de cea mai tare campanie: “Elevi student Escape Room”. De asemenea pentru mai multe detalii despre jocurile “escape the room” te asteptam pe site-ul nostru si pe Facebook.

 

 

Va dorim evadari placute!

Complete Escape Team

 

 

Comments

comments

Leave a Reply