Cum pot rezerva o camera?

Este foarte important sa faci o rezervare daca vrei sa joci una din camerele noastra. Unele ore pot fi deja rezervate.

Cel mai simplu mod de a rezerva o camera este sa utilizati sistemul online de rezarvari prezent pe site-ul nostru www.complete-escape-room.ro

Prima data va trebui sa selectati camera dorita The Maze sau Upside Down, apoi sa va alegeti ora la care doriti sa va jucati. Apoi introduce-ti datele persoanale, va dati acceptul pentru termini si conditii si apasati butonul trimite.

Orice rezervare fara date de contact valabile si complete va fi eliminata.

De asemenea puteti face si rezervari telefonice la numarul de telefon +40757347441 precum si rezervari prin e-mail la adresa info@complete.ro

Indiferent de metoda de rezervare aleasa: rezervare online, telefonica sau prin e-mail, in scurt timp veti primi un e-mail de confirmare.

Rezervarea este considerata valida in momentul in care ati primit e-mailul de confirmare. Va rugam sa verificati atat inbox-ul cat si folder-ul de spam/trash/junk e-mail. Daca totusi nu ati primit mail-ul, va rugam sa contactati Complete Escape Room la numarul de telefon precizat pe pagina web la sectiunea Contact.

Atentie! Rezervarea implica automat acceptul din partea dumneavoastra (si a celorlalti participanti) a acestor termeni si conditii!

Comments

comments

Leave a Reply