Petreceri in familie la un pret special!

Petreceri in familie !

 

13552561_10206660275167725_1475252562_n

Petreceri in familie ! Vino impreuna cu parintii ca sa va distrati impreuna facand ceva iesit din comun, noi va incuiem intr-o camera 60 minute si voi trebuie sa evadati! Nimic mai simplu … , sau nu?

Stim ca va doriti sa va petreceti cat mai mult timp in familie, alaturi de cei dragi insa v-ati saturat de clasicele metode de a-ti petrece timpul si ca vreti ceva total nou, dar totodata sa va stimuleze intelectual. Se poate sa aveti petreceri in familie de succes alaturi de o echipa de tineri plini de energie care va vor face sa uitati cel putin 60 de minute de orice problema din prezentul, trecutul sau viitorul din plan personal, bineinteles, se va pune mare accent doar pe cele generate de camerele noastre cu scopul de a iesi din rutina zilnica.

Va asteptam sa va testati limitele si sa va inbunatatiti legaturile !

 

La Complete Escape sarbatorim inceputul vacantei asa cum se cuvine, adica cu o promotie dedicata familiilor. Daca esti pasionat de jocuri escape the room sau doar iti doresti o activitate interesanta alaturi de cei mici, va asteptam sa descifrati misterele camerelor noastre #TheMazeRoom si #UpsideDownRoom la pretul special de 135 de lei!

 

*Oferta este valabila pentru doi adulti (parintii) si 2-3 copii, cu varsta minima de 7 ani.

**Va rugam ca in programare sa specificati varsta copiiilor.

Comments

comments

Leave a Reply