Saptamana Altfel pentru toti la Complete Escape Room

Saptamana Altfel pentru toti la Complete Escape Room Bucuresti, zona Unirii. 

 

Ai intre 10 si 99 ani? Te plictisesti si nu te scoate nimic din starea de apatie?

Nu ai idee ce sa faci ca sa ai o seara reusita? La televizor nu e nimic?

Nu te panica! Noi avem solutia pentru buna ta dispozitie!

Vino si accepta provocarea jocului escape the room! Distractia este garantata!

 

Nu stii ce sa faci in timpul tau liber? Majoritatea activitatilor au devenit banale si plictisitoare? Daca doresti o alternativa distractiva, surprinzatoare si antrenanta, noi avem solutia: un joc de evadare la Complete Escape Room Bucuresti, un joc plin de distractie si aventura in acesta Saptamana Altfel pentru toti.

 

Cat e Saptamana Altfel pentru toti de lunga – de luni 18 aprilie 2016 si pana duminica 24 aprilie 2016, avem o oferta inegalabila. Cu mic, cu mare, te poti juca la cel mai mic pret de pe piata 22,5 lei! Cu doar 90 de lei/camera (2-4 persoane) sau 135 lei/camera (5-6 persoane) te poti distra in una dintre camerele noastre: The Maze (Labirintul) sau Upside Down.

 

Jocurile “escape the room” sunt o activitate potrivita atat pentru cupluri, tineri, cat si pentru familii cu copii. Acest joc de evadare cat se poate de real, este foarte antrenant si foarte distractiv, iti pune mintea la contributie si te face sa uiti de stresul cotidian. Din momentul in care te inchidem in camera si pornim cronometrul este timpul sa gandesti, este timpul sa cauti indicii,sa descoperi secrete, sa rezolvi puzzle-uri, ai parte de surprize, gasesti chei, instrumente, lucruri pe care nu ti le-ai imaginat vreodata … si faci legatura intre ele pentru a evada.

 

Nu mai sta pe ganduri! In acesta saptamana altfel pentru toti va asteptam cu mic, cu mare sa va incordati muschii mintii si sa va distrati la Complete Escape Room Bucuresti!

saptamana altfel pentru toti

 

Nu uita: “Distracția se obține ieșind din ceea ce ești de obicei, având experiențe existențiale noi. Culturale, fizice, gastronomice, orice. Experimentând noul. Nu unul absolut, ci unul în raport cu ce știi și ești deja. Distracția contextualizează modul principal de existență, deschide mintea, o îmbogățește și încurajează toleranța. Inclusiv pe cea față de tine însuți.

Nu te poți distra privind la televizor, anticipând astfel cum te-ai putea distra. Asta doar va crește starea de nemulțumire.

Nu te poți distra cultivându-ți în mod repetitiv plăcerile sau viciile. Nu te poți distra bând, fumând, mâncând – dacă astea sunt lucruri pe care le cunoști deja. Nu-ți vor schimba perspectiva.” Ai nevoie de ceva nou! Ai nevoie de Complete Escape Room Bucuresti!

 

Daca nu ne-ai vizitat inca, acum este momentul oportun! Profita de oferta “Saptamana Altfel pentru toti” de la Complete Escape Room Bucuresti. Fii la curent cu ofertele si discounturile noastre urmarind pagina noastra de Facebook. De asemenea va asteptam si pe Blog.

 

 

Va asteptam cu drag si va dorim evadari placute!

Aurel, Complete Escape Room

 

 

Comments

comments

Leave a Reply