În septembrie nu începe doar școala, ci începe și distracția! O nouă locație doar pentru tine!

Dacă nu ai aflat încă, ne-am mutat! Pentru tine am găsit o locație mult mai centrală, aflată chiar la kilometrul 0 al Bucureștiului, situată între Piața Unirii si Universitate. Fie că alegi să vii cu mașina sau cu transportul in comun, vei vedea că noua locație este mult mai accesibilă

 

Sediul nostru se afla intr-o casa din centrul capitalei, unde distractia si prietenia sunt la ele acasa.

Te asteptam pe Strada Constantin F. Robescu, la numarul 1. Atunci cand intri pe strada, sa nu iti fie mare mirarea ca numarul 1 este pe la jumatatea sa. Cauta o casa nationalizata, de un albastru deschis, cu o curte lunguiata plina de viata si un gard viu.

– Daca alegi sa vii cu masina, intotdeauna vei gasi loc de parcare in fata sediului Complete Escape Room Bucuresti, iar in cazul in care aceste locuri sunt ocupate, veti gasi suficiente locuri de parcare de o parte si de alta a strazii. Avand sens unic, accesul pe Strada Constantin F. Robescu se face din Strada Radu Calomfirescu.

– Daca vii cu metroul, cobori la statia Piata Unirii si folosesti iesirea dinspre Mc Donald’s. De acolo, traversezi spre Raiffeisen Bank si intri pe Bd-ul Corneliu Coposu, mergand in directia Calea calarasi. Mergi tot inainte, pana cand pe diagonala zaresti o benzinarie OMV. Acolo faci imediat stanga, apoi iarasi stanga la a doua straduta si ai ajuns!

Acum ai aflat ce era mai important de stiut, asa ca te asteptam cu drag sa evadezi din Upside Down si The Maze!

Comments

comments

Leave a Reply