Team building la Complete Escape Room Bucuresti

Team building la Complete Escape Room Bucuresti – pentru ca secretul succesului incepe cu spiritul de echipa iar distractia si aventura sunt la ele acasa!

Orice companie, si aici nu conteaza numarul de persoane, la fel ca orice familie, este asemenea unui puzzle. Adica este alcatuita din numeroase componente, nimeni altele decat persoanele angajate. Atunci cand un element lipseste sau nu se imbina cum trebuie cu celelalte, apar probleme iar rezultatul final nu se va potrivi.

Pentru crearea unor legaturi puternice intre piesele umane ce alcatuiesc o organizatie, este nevoie de un team building la Complete Escape Room Bucuresti . Pentru ca secretul succesului la locul de munca incepe cu o activitate in care primeaza spiritul de echipa.

team building

Despre team building am auzit cu totii. Este vorba despre o serie de activitati formative ce au ca scop construirea unor grupuri perfect armonizate si productive. Team building inseamna sa lucram bine unii cu altii. Inseamna sa colaboram cu persoanele din jurul nostru, astfel incat sa putem interveni la momentul potrivit atunci cand ceilalti au nevoie de noi.

Totul se bazeaza de fapt pe spiritul de echipa, adica pe legaturile interne ce exista deja sau care ar trebui sa existe intr-o companie sau organizatie. Pentru a se putea vorbi despre team building, fiecare individ trebuie sa se simta util si sa demonstreze acest lucru, sa arate ca face parte din echipa. In limita competentelor proprii, fiecare trebuie sa stie cand si cum sa-si ajute coechipierul, colegul de birou sau de ”suferinta”.

De la omul primitiv de odinioara la cel supertehnologizat din prezent, lupta pentru supravietuire l-a orientat spre anumite alegeri, iar omul a ales grupul. Pentru ca apartenenta la un grup a impins individul sa dea tot ce are mai bun, atat la nivel personal, cat si profesional!

 

Evadarea din camera unui escape room, intr-un anumit interval de timp, poate fi un exercitiu foarte interesant pentru o echipa.

Scenariul din escape room-urile noastre este dificil si incitant; el poate fi urmat cu succes daca toti membrii unei echipe colaboreaza.

In team building–urile realizate la Complete Escape Room Bucuresti, toata lumea se distreaza, rade si are parte de o experienta unica in escape room-urile noastre. Toate aceste momente vor fi amintite in cadrul biroului de multe ori si totodata, companiile au oportunitatea sa analizeze organizarea, abilitatea de a comunica, gandirea critica, logica si creativa atunci cand angajatii lor se afla sub presiunea trecerii timpului.

team building

Pentru a gasi cheia si a evada, echipele trebuie:

sa comunice: daca spui “Um…ce interesant” foarte incet fara ca ceilalti membrii ai echipei sa te auda, va fi foarte greu sa evadati. Nu veti iesi din escape room la timp daca nu comunicati. Sunt destul de multe indicii in camera, prin urmare este foarte important sa va impartasiti ideea si sa va asigurati ca este urmata, daca aceasta este cea corecta.

team building

sa aiba cel putin un leader: este foarte important sa aveti in echipa conducatori. Acestia trebuie sa faca sugestii, sa decida calea pe care echipa trebuie sa o urmeze si sa ii conduca catre o solutie. Daca in escape room sunt mai multe indicii ce trebuie rezolvate simultan este nevoie de mai multi conducatori. De cele mai multe ori, echipele fara lideri nu reusesc sa evadeze la timp.

sa isi urmeze liderii: cand sunt prea multi lideri intr-un escape room nici o decizie nu este luata.

“Think outside the box”: o gandire creativa va va ajuta sa descoperiti ceea ce ceilalti nu vad. Aici e foarte important sa va folositi acea parte a creierului care are idei absurde.

sa isi asculte colegii: nu fiti echipa care nu ii da atentie coechipierului care a strigat a 20 –a oara “ Hey…am gasit ceva” in cele 50 de minute ce au trecut. Toata lumea din echipa este egala si poate avea idei foarte creative ca va pot ajuta sa evadati din camerele noastre de la Complete Escape Room Bucuresti.

sa munceasca in echipa: individualismul este minunat! Dar este cea mai scurta cale de a deveni prizonier. Anumite incercari au nevoie de mai multe persoane pentru a fi finalizate.

sa isi recunosca greselile: este foarte important sa stii sa renunti la o idee. Daca este cineva in escape room pe care il crezi destept nu inseamna ca ideea lui este cea corecta. Renuntati la o idee gresita cat mai repede pentru a nu ramane captivi.

sa creada ca vor evada: atunci cand timpul trece si aveti puzzle–uri nerezolvate totul pare sa indice ca nu veti reusi sa evadati. Cei care evadeaza din camera unui escape room trebuie sa gandeasca pozitiv si sa nu renunte indiferent de timpul ramas. Majoritatea echipelor care evadeaza reusesc sa se mobilizeze si in ultimile secunde, cand adrenalina este foarte mare. Avem echipe care au evadat chiar in ultima secunda.

team building

De foarte multe ori, teambuilding-urile se termina cu o intalnire unde este discutata aventura escape room. Fiecare indiciu devine o lectie invatata pentru totdeauna, datorita fricii de a ramane captiv.

 

De cele mai multe ori, la sfarsitul jocurilor, echipele raman in locatia noastra pe terasa vesel amenajata pentru a dezbate si a impartasi experientele traite ceva mai devreme. Acest lucru intareste si mai mult legatura creeata pe parcursul jocului, in timp ce ajuta si la sporirea increderii in echipa si in colegi.

team building

team building

Pentru a rezerva camerele noastre trebuie doar sa ne trimiteti un email la info@complete.ro sau sa ne sunati la 0757 347 441 si veti avea parte de un team building memorabil. De asemenea pentru mai multe detalii despre jocurile “escape the room” te asteptam pe site-ul nostru si pe Facebook.

 

Pregatiti-va sa participati la cel mai antrenant, plin de adrenalina si distractiv teambuilding!

 

 

Va dorim evadari placute!

Echipa Complete Escape Room 

 

 

Comments

comments

There are 1 Comment

 1. Posted by Mihai Arsene Reply

  Buna ziua,

  Ne dorim ca in data de 26 Iulie, seara, sa organizam un outing pentru toata compania, cu specific de activitate contact center.
  Avem un singur client pentru aceasta companie, dar unul de renume si foarte important: Formula 1.
  Ne dorim un eveniment de tip teambuilding, in care sa mixam anumite activitati care sa ajute la coeziunea echipei, mancare si bautura servita.
  Daca credeti ca ne puteti ajuta sa ne decidem, sunati-ma sau trimiteti-mi un email cu cateva idei, sa ne calibram mai departe.

  Multumesc.

  Mihai Arsene
  0722754754

Leave a Reply