Paginile web complete.ro si complete-escape-room.ro sunt administrate de societatea COMPLETE – ESC SRL.

Regulile prezentate se adreseaza tuturor participantilor la jocurile complete.ro si complete-escape-room.ro. Pentru a putea participa la jocurile complete.ro si complete-escape-room.ro este necesar acceptul explicit al termenilor si conditiilor enumerate mai jos.
In continuare, cele doua entitati (firma si paginile web), vor fi numite “Complete Escape Room”. Persoanele ce vor beneficia de serviciile oferite de Complete Escape Room vor fi numiti “participanti”.

1. Rezervari
Rezervarile se pot face telefonic, prin intermediul site-ului Complete Escape Room sau prin e-mail.
Rezervarea este considerata valida in momentul in care ati primit e-mailul de confirmare. Va rugam sa verificati atat inbox-ul cat si folder-ul de spam/trash/junk e-mail. Daca totusi nu ati primit mail-ul, va rugam sa contactati Complete Escape Room la numarul de telefon precizat pe pagina web la sectiunea Contact.
Daca doriti sa anulati rezervarea, va rugam sa ne contactati cu cel putin 2 ore inainte la numarul de telefon precizat pe pagina web la sectiunea Contact.
Atentie! Rezervarea implica automat acceptul din partea dumneavoastra (si a celorlalti participanti) a acestor termene si conditii!

2. Sediul Complete Escape Room
Accesul in incinta Complete Escape Room este strict interzis persoanelor aflate sub influenta (sau in posesia) bauturilor alcoolice, stupefiantelor sau orice substante interzise prin lege. In astfel de situatii Complete Escape Room isi rezerva dreptul de a anula sau intrerupe imediat jocul fara rambursarea contravalorii acestuia.
Varsta minima a participantilor este de 7 ani .Participarea minorilor sub 14 ani este conditionata de prezenta unui adult. Acestia se vor afla sub raspunderea directa a adultului. Minorii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani trebuie sa prezinte, in scris, consintamantul parintelui in vederea participarii la joc sau sa fie insotiti de un adult. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.
Complete Escape Room poate solicita participantilor actul de identitate pentru a confirma varsta acestora.
Persoanele care sufera de claustrofobie, boli de inima, atacuri de panică, astm si/sau epilepsie participa pe propria raspundere. Incinta Complete Escape Room poate contine elemente cu impact vizual sau lumini ce pot declansa astfel de afectiuni.
Fumatul este interzis in incinta Complete Escape Room.
Locatia Complete Escape Room este monitorizata video permanent. Participanții inteleg si accepta faptul ca derularea jocului escape room este urmarita de catre Complete Escape Room cu ajutorul camerelor de supraveghere.
Participantilor le este interzisa interactionarea fizica sau obstructionarea in orice fel a camerelor de luat vederi.
Inregistrarea video sau fotografierea camerelor Complete Escape de catre participanti, a jocului sau a obiectelor din camera este interzisa. In caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi intrerupt imediat de catre organizatori fara rambursarea contravalorii acestuia.
Complete Escape Room isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii!

3. Desfasurarea jocului
Va rugam sa ajungeti cu cel putin 15 minute inainte de ora rezervarii, pentru a participa la instructajul escape room privind modul de desfasurare a jocului si regulile de conduita. In cazul in care veti intarzia, veti fi instruiti din timpul orar rezervat pentru intrarea in camera unde se va desfasura jocul. Participarea la joc este permisa doar dupa ce toti participantii au asistat la instructaj.
La jocul escape room pot participa echipe de 2 până la 6 jucatori, in functie de camera aleasa.
Participantii inteleg si accepta faptul ca pe durata jocului vor fi incuiati fizic intr-o camera pentru maximum 60 de minute. In situatiile cauzate de probleme de sanatate sau de siguranta participantilor, Complete Escape Room va deschide de urgenta usa, fara a rambursa contravaloarea biletelor.
Rezolvarea puzzle-urilor nu implica folosirea fortei fizice, alterarea mobilierului, a instalatiilor de incalzire, de iluminare sau de supraveghere Participantii vor suporta integral costurile, in ziua respectiva, a oricaror obiecte deteriorate prin folosirea necorespunzatoare a acestora.