Tip camera: Actiune, Mister, Groaza
Dificultate: DificultateMaze – 7 / 10
Numar de jucatori: 2 – 5 persoane
Durata: 60 de minute
Indicii suplimentare: 5

Fiecare pas ti-a fost urmarit. O organizatie secreta te-a rapit iar acum faci parte dintr-un program experimental. Te-ai trezit intr-un loc ciudat si izolat, esti foarte speriat si nu stii cum sa reactionezi.

Alaturi de tine alti tineri traiesc aceeasi drama si incearca sa supravietuiasca.

Esti blocat aici intr-un intuneric atat de dens incat il poti simţi. Totul te copleseste si te face sa iti doresti sa renunti. Singura modalitate de a scapa din acest loc pare sa fie labirintul din apropiere, dar povestile auzite din gura celorlalti si sunetele sinistre te infricoseaza.

Ceilalti si-au pus increderea in tine. Ajuta-i sa gaseasca indiciile lasate in urma de predecesori vostri si impreuna sa evadati. Intra in cursa contra cronometru inainte ca labirintul sa se schimbe si sa ramaneti pierduti pentru totdeauna.

De ce ati fost rapiti? Care este scopul vostru acolo? Ce capcane va vor pune probleme? … si cea mai grea intrebare: Oare veti reusi sa aflati secretul labirintului si sa evadati?

Ramane sa aflati singuri…

Maze Room * Labirintul * Escape Room Bucuresti

Alege Complete Escape Room Bucuresti – camera The Maze si vei avea parte de actiune, mister si groaza. Vei fi erou in cea mai tare aventura Escape the Room, vei avea parte de cea mai tare experienta si vei trai fiecare clipa la intensitate maxima.
Aici tu contezi, tu esti actorul principal, iar noi, Complete Escape Room Team ne simtim multumiti si impliniti cand vedem ca munca si ideile noastre iti aduc zambete si distractie. Distractia clientilor si la expersiile fetelor lor cand reusesc sa evadeze, ne dau certitudinea ca am facut o treaba buna si ca The Maze Room este ceea ce iti trebuie pentru o seara reusita cu prietenii!
Daca nu ne-ai vizitat pana acum, nu mai sta pe ganduri! Ia-ti gasca de prieteni si vino sa traiesti experienta Complete Escape Room Bucuresti!