Tip camera: Fantezie, Mister
Dificultate: DificultateUpsideDown – 5 / 10
Numar de jucatori: 2-6 persoane
Durata: 60 de minute
Indicii suplimentare: 5

Te-ai trezit intr-o camera. Singurele secvente pe care ti le amintesti: o seara obisnuita de vineri …. un club aglomerat …. tu si prietenii tai petreceti de zor asa cum faceti de obicei .…randurile de shot-uri nu se mai opresc …. comandati un nou rand iar barmanul scoate de sub tejghea o sticla veche si ciudata pe care scrie Upside Down….

Esti inca mahmur. Te uiti spre prietenii tai si observi ca ceva nu este in regula – totul este invers. Incerci sa te ridici dar nu te poti desprinde de tavan. Sa fie oare de vina bautura? Sa fie doar un vis? Oare veti reusi sa invingeti gravitatia si sa reveniti cu picioarele pe pamant?

Ramane sa aflati singuri …

Rezerva upside down escape room complete

Alege Complete Escape Room Bucuresti – camera Upside Down si vei avea parte de fantezie si mister. Vei fi erou in cea mai tare aventura Escape the Room, vei avea parte de puzzle-uri inteligente si o experienta a gravitatiei unica.
Aici tu contezi, tu esti actorul principal, iar noi, Complete Escape Room Team ne simtim multumiti si impliniti cand vedem ca munca si ideile noastre iti aduc zambete si distractie.

Distractia clientilor si expersiile fetelor lor cand reusesc sa evadeze, ne dau certitudinea ca am facut o treaba buna si ca Upside Down Room este ceea ce iti trebuie pentru o seara reusita cu prietenii!

Nu uita ca dupa fiecare joc urmeaza sedinta foto! Pozele facute aici atrag sute de like-uri. Poti sa vii cu propriile idei si noi, Complete Escape Room, vom incerca sa le punem in practica.

Acum stii povestea, stii regulile, stii de sedinta foto, dar esti pregatit sa faci fata provocarii? Crezi ca poti evada?
Daca nu ne-ai vizitat pana acum, nu mai sta pe ganduri! Ia-ti gasca de prieteni si vino sa traiesti experienta Complete Escape Room Bucuresti!